lørdag 22. desember 2012

22 år

 Jeg har bursdag i dag. Bursdag i Japan har vært litt rart men veldig gøy. Jeg har vært syk de siste dagene så formen er ikke helt på topp. Hvis jeg ser helt grusom ut på bildene så husk på at jeg hverken har sovet eller spist skikkelig de siste to dagene.

Vi bestemte oss for å dra til Arashiyama. Synnøve hadde vært der før og sa at det var det fineste stedet i hele verden. Vi tok et lite fint tog for å komme oss dit.
 Fantastiske Sindre. Hvis både Sindre og jeg bestemmer oss for å reise til den skumle hovedstaten neste år for å studere, blir vi kanskje samboere. Slapp av mamma, vennskapssamboere. Jeg nevnte ordet "vennskapssamboere" for Sindre og han sukket tungt og bare "Det høres ut som the ultimate friendzone!"


Det var så fint der! Det fantes aper oppe i fjellene, men for oss holdt det egentlig å vite at de eksisterte. Vi hadde ikke noe stort behov for å gå opp i skogen å lete etter dem. Etter Madagaskar har jeg sett nok aper for en livstid tror jeg.

 Synnøve tok bilder av et tilfeldig kjærestepar. Men se så fint!
 Jeg så dette skiltet på et offentlig toalett og måtte bare ta bilde av det! Do not allow the child to open and close. Det er så mange fantastiske skilt i Japan! En dag skal jeg lage et eget innlegg med bare morsomme skilt. Etter en stund med knipsing ble jeg oppmerksom på at de i båsene ved siden av meg sikkert syntes det var rart at jeg drev og tok bilder inne på toalettet..

 Vi er på vei inn i en bambus skog!


Etter en fin dag i Arashiyama reiste vi tilbake til Kyoto sentrum for å spise middag. Vi bestemte oss for å dra på ninja kafeen. Vi gikk på bufeen og fikk streng beskjed om at vi ikke måtte la rester være igjen på fatene. Selvfølgelig greide ikke jeg å spise opp alt og endte opp med å bli livredd for at de skulle kjefte på meg. De gikk nemlig rundt kledd som ninjaer og så strenge ut. Man kunne også betale penger for å dra opp i en ninja labyrint med lommelykter der ninjaer plutselig hoppet på deg. Vi takket nei til det.

6 kommentarer:

 1. Grattis med dagen, kjedelig at du er både syk og søvnløs, men du kommer i allefall ikke til å glemme 22 års dagen din med det første ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen, fra alle oss hjemme!!! :)
  Kos deg, får feire litt når de kommer hjem også :) Det ligger noen presanger og venter på deg!

  Bursdagsklem fra hele familien :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Hurra gleder meg til presangene haha

   Slett
 3. Gratulerer med overstått dag!
  Ser ut som du har en super ferie, til tross for at du har vært syk.
  Kos deg videre :)

  SvarSlett