mandag 25. februar 2013

Fyll og shopping

Nå skal vi straks hjem fra København så eg tenkte å lage et oppsummerende innlegg med hva Marita og jeg har drevet med den siste uken. Utenom en dagstur til en ZOO sier egentlig tittelen alt. Stikkordene er fyll og shopping. Akkurat slik vi liker det!


Vi merket fort at København var fylt av litt snodige mennesker allerede første kvelden da en gammel og truende mann kom bort til Benedicte og spurte om han kunne få putte fingeren sin i rumpen hennes. Men vi greide å le av det hele og tenkte at dette var så sykt som det ble. Å som vi tok feil. På denne uken vi har vært her har vi møtt flere snodige mennesker enn det vi har gjort i hele våre liv. Kleine Dave, Psycopaten, "Kreftpasienten", Øre-mannen ja, listen er lang. Vi har møtt veldig mange koselige mennesker også da, men de drukner liksom litt i alle freakene.
Henrik var kjempekoselig! Dette er altså IKKE Øre-mannen!

Men det er et sted både Marita og jeg har funnet ut at de kjekke mennene henger. Og det er på treningssenteret rett ved siden av hotellet vårt. Vi går forbi og stirrer inn hver eneste dag mens vi prøver å gjemme unna pizzaen som vi sniker inn på hotellet hver eneste kveld. Marita har hatt dårlig samvittighet for sin manglende trening her nede hele uken og ser inn med lengtende blikk som ikke bare er til mennene men også til apparatene. Jeg på min side klarer meg egentlig fint uten.

Før vi reiste ned hadde vi store planer om alt vi ville se og oppleve, men siden kveldene og nettene gikk med til fyll, gikk dermed dagene til shopping og det å komme seg etter kvelden før. Utenom den ene dagen vi var på ZOO og derfor følte oss kjempeflinke! Det er litt ille når du føler at du har vært produktiv og flink når du har trasket rundt i en ZOO et par timer! Men sånn er det på ferie!


 Vi var også flinke en kveld og var på kino og så Beautiful Creatures. I følge Marita er boken bedre. Vi unnskylder også shoppingen vår med at det er så kaldt her at man ikke kan gjøre noe annet! Altså, den dagen vi bestemte oss for å leie sykler døde vi nesten av kulde! Jeg vet ikke med dere andre, men jeg foretrekker å komme meg levende hjem fra ferie, så da var shopping en mye tryggere aktivitet. Det beste var da vi fant ut at vi skulle gå på et shoppingsenter der det faktisk var varmt mellom hver butikk! Det var himmelen det! Noen ganger var det så kald vind i Strøget at det å gå mellom hver butikk ble en kamp for tilværelsen. Nei, vi har jammen hatt det hardt og vanskelig her nede, men det var vært supergøy også!


Casper er en god venn av Benedicte, og han er heller ikke Øre-mannen!

Men alt her nede var ikke bare fryd og gammen. Vi kan takle den kalde vinden. Vi kan overleve de brysomme mennene. Men det vi ikke noengang kan tilgi eller glemme er den forbanna måken som stjal leverposteien vår en grufull Februar-morgen. Marita våknet så fint av en hakking utenfor vinduet og flyttet litt på gardinene. Hun gispet og så kjeltringen inn i de store grufulle øynene før den fikk panikk og veltet leverposteiboksen idet den fløy av gårde. 5 etasjer ned!!! Håper ikke den tok livet av noen..? Nå lurer dere sikkert på hvordan måken fikk tak i leverposteiboksen vår. Vel, vi hadde ikke kjøleskap og måtte bruke våre kreative lærerevner, og satte den utenfor vinduet. Dette hadde merkelig nok fungert greit med både vin og sjokomelk men det funket ikke like godt på leverpostei. Vel vel, måken hadde god smak for leverposteien inneholdt både bacon og sjampinjong og ble vår favoritt hele uken. Jeg skylder på lærerhøyskolen for at de alltid sier vi må tenke så himla kreativt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar