onsdag 17. april 2013

ZOO

Da Marita og jeg bestemte oss for å besøke en ZOO i København gledet vi oss til en deilig, produktiv dag. Vi oppdaget snart at vi var de eneste voksne menneskene der uten barn. Vi følte oss bittelitt utilpass men bestemte oss for å ikke la det stoppe moroen. 

Vi bestemte oss for å se løvene først, siden de er noen av favorittene til oss begge. Men synet som møtte oss var grusomt. Nemlig dette.Se så grusomt! Det var en gjeng løver som spist kjøtt, mens den ene jenten ikke fikk lov til å være med. Se så lei seg hun er! Hun var så ydmyk og prøvde å nærme seg de andre rolig, men de bare brølte til henne. Hun endte opp med å legge seg ned og se på at de andre spiste mat. Marita og jeg ble helt fra oss og Marita snakket om den stakkars løven resten av dagen. Vi gikk tilbake til løvene på slutten av dagen, og ble veldig glade da vi så at hun hadde fått lov til å være med i "gjengen" igjen. Heldigvis.
Det var vanskelig å ta bilde av froskene, men se så rare og søte de var! Gult er kult, var det ikke det man sa i barnehagen?


Vi så ganske lenge på isbjørnene, for vi fikk se at de ga dem mat. De måtte gjemme kjøttet på flere ulike steder så mannen ikke skulle spise alt kjøttet. Ikke at han ikke greide å ta kjøttet hennes fra henne når hun først fant noe kjøtt, men det er noe annet.
Dette er mitt favorittbilde av en giraff noensinne!


Alt i alt var dagen helt super, og jeg anbefaler alle som er i København å ta turen innom. I alle fall hvis du reiser med barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar