onsdag 26. juni 2013

El Campello

I begynnelsen av juni reiste kjæresten og jeg til El Campello på en 10 dagers ferie. Vi skulle egentlig være i 8 dager, til vi fant ut at noe gikk galt med bestillingen, og vi hadde bestilt fly til 10 dager. Heldigvis fikk vi bo to dager til på hotellet så vi slapp å utforske livet som uteliggere i to dager i Spanias gater. Kanskje litt synd, siden vi sikkert hadde vokst mye som mennesker.

El Campello er, for de som ikke visste det, en liten fiskelandsby litt utenfor Alecante. Det var utrolig stille og fredelig der. Vi var nesten de eneste på stranden, utenom en barnefamilie her og der. Hotellet vårt hadde et bassengområde som var helt tomt for andre mennesker hele den første uken vi var der. Vi så nesten ikke andre mennesker den første uken av ferien. Selv om dette endret seg etter de første 7 dagene. Da var nemlig turistsesongen tydelig i gang. Plutselig var vi ikke alene på stranden lengre. Og bassengområdet delte vi med et nakent par. Ja, nakent. Vi solte oss og ante fred og ingen fare da et par, som vi først trodde var mor og sønn men jeg skal ikke dømme, kom opp kun i ført håndklær. Dette gikk jo fint, men da de fant ut at de skulle kaste håndklærne, bokstavelig talt, så vi mer enn vi strengt tatt hadde lyst på.
Da vi til slutt ble lei av sol og strand tok vi en trikk/tog lignende ting inn til Alecante for å oppleve byen. Det kan også ha noe å gjøre med at vi ville unnslippe det nakne paret.


Planen var å utforske byen, men vi brukte kanskje litt for mye tid i butikkene. (Men herlighet, jeg klager  virkelig ikke). Derav lekebutikker der vi prøvde litt for mange masker til at vi kunne skylde på at det bare var "litt artig". Men det var veldig artig! Jeg har blant annet et bilde av at jeg poserer i en forferdelig maske, men jeg tror ikke det er alt som er passende for Internett. Dessverre.

Men jeg har egentlig ingen flere historier å fortelle fra turen. Det var 10 fine, rolige dager. Da turistene kom oppdaget vi at hotellet var såpass lytt at vi blant annet ikke kunne se på skrekkfilmer om kvelden lengre uten at naboene klaget, og jeg er sikker på at det spøkte på hotellrommet vårt (Noen flyttet på tingene mine!). Men utenom dette var det egentlig ikke så mye å melde. Nei, jeg får reise tilbake til Japan snart. Det er tydeligvis der det skjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar